5 RAZLOGA ZAŠTO KORISTIMO STAKLO KAO AMBALAŽU ZA SVOJE PROIZVODE

Briga o okolišu nam je jako važna. Kako želimo umanjiti negativan utjecaj štetnih sastojaka kozmetike na naše tijelo, pa ih izbjegavamo u proizvodnji, isto nastojimo postići i s utjecajem naše kozmetike na okoliš. Zato se pri proizvodnji trudimo da naš utjecaj na okoliš i prirodu bude što manji. Zbog toga smo naše kreme odlučili pakirati u staklenke koje, ne samo da čuvaju kvalitetu kreme, nego čuvaju i okoliš.

 Neke od ključnih prednosti staklene ambalaže uključuju:

  1. Održivost: staklo je vrlo održiv materijal jer se može 100% reciklirati i može se koristiti uvijek iznova bez gubitka kvalitete. To staklenu ambalažu čini jednom od ekološki najprihvatljivijih opcija te je idealna za potrošače koji su svjesni utjecaja svoje kupnje na okoliš.
  2. Čuva kvalitetu proizvoda: Staklena ambalaža nudi vrhunsku barijeru za kisik i vlagu, što pomaže u očuvanju kvalitete i svježine kozmetičkih proizvoda. Ovo je osobito važno za proizvode poput prirodne i organske kozmetike za njegu kože.
  3. Estetski ugodan: Staklena ambalaža nudi elegantan i profinjen izgled koji je privlačan potrošačima. Također nudi niz mogućnosti prilagodbe, uključujući mogućnost dodavanja logotipa, etikete ili dizajna, što ga čini idealnim izborom za luksuzne kozmetičke proizvode.
  4. Sigurno i higijenski: Staklena ambalaža je netoksična, neporozna i ne reagira sa sadržajem, što je čini sigurnom i higijenskom opcijom. Također je otporna na bakterije i gljivice, što je posebno važno za kozmetičke proizvode koji se nanose izravno na kožu.
  5. Višenamjenski: Staklena ambalaža može se koristiti za širok raspon kozmetičkih proizvoda, uključujući kreme, losione, ulja i parfeme. Također se može koristiti za više namjena, kao što su spremnici za ponovno punjenje, staklenke za pohranjivanje kistova za šminku ili jastučića za vatu ili kao ukrasni elementi u kupaonicama ili toaletnim prostorima.

Ukratko, staklena ambalaža nudi niz prednosti koje je čine idealnim izborom za kozmetičke proizvode. To je održiv, visokokvalitetan, prilagodljiv, higijenski i višenamjenski materijal koji može pomoći u očuvanju okoliša i privući ekološki osviještene potrošače.

Kako bismo očuvanju okoliša dali još veći doprinos, omogućili smo Vam povrat naše ambalaže. Nakon što potrošite našu kremu, staklenke nam možete vratiti. Sakupite 5 staklenki te nam ih vratite, a mi ćemo Vas zauzvrat darivati s poklon kodom u iznosu 20% popusta na cjelokupni iznos Vaše sljedeće narudžbe.

Darivamo Vas

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Cart