Baby balzam za lakše disanje, 50ml

Ovaj balzam na bazi eteričnih ulja namijenjen je bebama od starosti 3 mjeseca pa do 5 godina starosti. BALZAM ima jaka antivirusno i antibakterijsko djelovanje, te se koristi kod raznih bakterijskih i virusnih infekcija, uključujući Coronu.

12.00  (90.41 kn)

Cijena nije mijenjana od 01/2023
Rok trajanja: 11/2025

7 na zalihi

SASTOJCI

Eterično ulje Ravintsare – je jedno od najpotentnijih antivirusnih eteričnih ulja. Istovremeno je vrlo blago i sigurno. Uz gripu kao najrašireniju virusnu infekciju, ravensara se tradicionalno koristi i kod ostalih virusnih infekcija – herpes virus, virusne bradavice, HPV…

Eterično ulje sibirske jele – Najugodnijeg mirisa od svih jela, koristi se najčešće za dišne tegobe: bronhitis, gripe, prehlada…
Za razliku od bijele jele, nije neurotoksična pa se može koristiti i kod beba i djece.

Kako se kod vrlo male djece ponekad izbjegavaju ulja bogata 1,8 cineolom koja su najčešće korištena kod dišnih tegoba, upravo je sibirska jela jedno od ulja izbora za dječje dišne tegobe, ali i za astmatičare i bronhitičar.

Eterično ulje eukaliptus radiate – od svih vrsta eukaliptusa ima najugodniji miris. Snažnog antivirusnog djelovanja odlično djeluje u vrijeme gripe – kao preventiva u difuzeru, ili u mješavini za lokalno mazanje prsa i leđa. Ulje je blaže od vrste eukaliptus globulus pa je pogodnije za korištenje kod djece.

Način primjene

Balzam se nanosi u tankom sloju 1-3x na dan na područje prsa, leđa i stopala.

Način čuvanja

Čuvati na hladnom (do 25 °C), suhom i tamnom mjestu.

Upozorenja

Proizvod sadrži sastojke prirodnog podrijetla te njegova boja i miris mogu varirati od serije do serije. Samo za vanjsku uporabu. Nije namijenjeno djeci. Čuvati izvan dohvata djece.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Baby balzam za lakše disanje, 50ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Cart