fbpx
Top
Helena prirodna kozmetika

Moja priča i kako je sve počelo?

Tko se krije iza branda Prirodne kozmetike Helena?

Zovem se Helena Nađ, po struci sam magistra procesnog inženjerstva iz Podgorača, malog sela nadomak Našica. Na otvaranje obrta odlučila sam se nakon višegodišnjeg neuspjeha u traženju posla u struci. Sapune, razne kreme, meleme, dezodoranse, šampone i druge prirodne kozmetičke proizvode već sam godinama izrađivala iz hobija za sebe, svoju obitelj i prijatelje. Uvidjela sam da na tržištu nedostaju proizvodi za njegu tijela na bazi kozjeg mlijeka, te sam odlučila svoj hobi pretvoriti u posao.
Kako je sve počelo?
Iako sam završila Prehrambeno-tehnološki fakultet, životni put me spontano odveo u kozmetičke vode. Tijekom trudnoće i nakon poroda, željela sam svoju bebu njegovat prirodnim kozmetičkim proizvodima. Na žalost na tržištu je bilo izrazito teško naći proizvode za kupanje i njegu beba bez sulfata, parabena, SLS-a ili nekih drugih štetnih tvari. Tada sam (prije otprilike 4 godine) počela proučavati izradu sapuna. Istraživanjem sam došla do informacija da je kozje mlijeko jedan od najboljih sastojaka za izradu sapuna namijenjenih njezi bebine izrazito osjetljive kože. Osim za njegu izrazito osjetljive kože, sapuni od kozjeg mlijeka se preporučuju i za hidrataciju svih tipova kože, te kao njega kod kožnih ekcema (dermatitis, psorijaza i sl.).
Budući da je cijela ideja o kozmetici na bazi kozjeg mlijeka i svi proizvodi nastali radi moje kćeri i polako se godinama razvijali pored nje ( doslovce pored nje, jer je najčešće 24h dnevno sa mnom), logo na svim proizvodima Prirodne kozmetike Helena sadrže njezinu skicu s jaretom.
Trenutno u ponudi imam par vrsti sapuna od kozjeg mlijeka i nekoliko poklon paketa. Moji planovi uključuju stalno povećanje ponude proizvoda i poklon paketa. Tako da će već kroz par mjeseci ponuda biti obogaćena različitim kremama za lice od kozjeg mlijeka.
Sve trenutno dostupne proizvode Prirodne kozmetike Helene možete potražiti u TRGOVINI.

v

Prirodna kozmetika na bazi kozjeg mlijeka, biljnih i eteričnih ulja.
You don't have permission to register

Reset Password