fbpx
Top

Prirodna kozmetika Helena trenutno u ponudi ima samo sapune za pranje, čišćenje i njegu tijela. Hidratantne kreme za lice su u fazi razvoja, tako da se očekuju sredinom ove godine.

Prednosti kozjeg mlijeka

Prirodna kozmetika Helena u proizvodnji koristi svježe domaće kozje mlijeko sa slavonskih pašnjaka koje posjeduje eko certifikat.

Hranjive tvari u kozjem mlijeku pružaju jedinstvene blagodati za kožu, a kada se kombiniraju s ostalim kozmetičkim sastojcima, poput hladno prešanih biljnih ulja i nekih aktivnih tvari, rezultati su nevjerojatni - posebno za one s osjetljivom kožom, jer pomaže u obnavljanju barijerne funkcije kože, a istovremeno smiruje iritaciju, što se posebno dokazalo kod nekih kožnih oboljenja poput ekcema, dermatitisa, rozacea, psorijaze i sl.

Izravno iz prirode

Razumijevanje od čega se sastoji kozje mlijeko je od vitalnog značaja kako bismo mogli razumjeti kozje mlijeko kao kozmetičku sirovinu u proizvodima za osobnu njegu.

Kozje mlijeko sastoji se od oko 30% masnih kiselina, gotovo dvostruko više od kravljeg mlijeka. Mlijeko je puno hranjivije i samo jedna čaša sadrži 35% dnevnih potreba za kalcijem. Bogato je izvor proteina, triglicerida, kaprinske, kaprilne i kapronske kiseline, vitamina A, D, E, B1, B2, B6 ,B12, C te minerala kalcija, magnezija, kalija, željeza i fosfora. Ova svojstva čine ga relativno popularnim sastojkom u industriji hrane i pića. Međutim, nedavno je prepoznat i kao koristan i blagotvoran sastojak sapuna i kozmetičkih proizvoda.

Kupci su rekli o nama

Sapun od kozjeg mlijeka je izvrstan. Koža je nakon njega meka i nježna.

Tatjana

Topla preporuka StopBoc kreme protiv ugriza komaraca i SOS kreme za već postojeće ugrize. Treba češće mazati, ali vrijedi!

Ružica

Toplo preporučujem svima. Isprobala gotovo sve,a koristim veliku većinu proizvoda. Naručite bez imalo straha.

Karolina

Javite nam se

Ukoliko imate neko pitanje ili vas zanima nešto više o našoj kozmetici slobodno nam pošaljite upit putem ove forme

  Instagram feed

  It seams that you haven't connected with your Instagram account

  v

  Prirodna kozmetika na bazi kozjeg mlijeka, biljnih i eteričnih ulja.
  You don't have permission to register

  Reset Password