fbpx
Top

Prirodna kozmetika Helena trenutno u ponudi ima samo sapune za pranje, čišćenje i njegu tijela. Hidratantne kreme za lice su u fazi razvoja, tako da se očekuju sredinom ove godine.

Prednosti kozjeg mlijeka

Prirodna kozmetika Helena u proizvodnji koristi svježe domaće kozje mlijeko sa slavonskih pašnjaka koje posjeduje eko certifikat.

Hranjive tvari u kozjem mlijeku pružaju jedinstvene blagodati za kožu, a kada se kombiniraju s ostalim kozmetičkim sastojcima, poput hladno prešanih biljnih ulja i nekih aktivnih tvari, rezultati su nevjerojatni - posebno za one s osjetljivom kožom, jer pomaže u obnavljanju barijerne funkcije kože, a istovremeno smiruje iritaciju, što se posebno dokazalo kod nekih kožnih oboljenja poput ekcema, dermatitisa, rozacea, psorijaze i sl.

Izravno iz prirode

Razumijevanje od čega se sastoji kozje mlijeko je od vitalnog značaja kako bismo mogli razumjeti kozje mlijeko kao kozmetičku sirovinu u proizvodima za osobnu njegu.

Kozje mlijeko sastoji se od oko 30% masnih kiselina, gotovo dvostruko više od kravljeg mlijeka. Mlijeko je puno hranjivije i samo jedna čaša sadrži 35% dnevnih potreba za kalcijem. Bogato je izvor proteina, triglicerida, kaprinske, kaprilne i kapronske kiseline, vitamina A, D, E, B1, B2, B6 ,B12, C te minerala kalcija, magnezija, kalija, željeza i fosfora. Ova svojstva čine ga relativno popularnim sastojkom u industriji hrane i pića. Međutim, nedavno je prepoznat i kao koristan i blagotvoran sastojak sapuna i kozmetičkih proizvoda.

Kupci su rekli o nama

Sapun od kozjeg mlijeka je izvrstan. Koža je nakon njega meka i nježna.

Tatjana

Topla preporuka StopBoc kreme protiv ugriza komaraca i SOS kreme za već postojeće ugrize. Treba češće mazati, ali vrijedi!

Ružica

Toplo preporučujem svima. Isprobala gotovo sve,a koristim veliku većinu proizvoda. Naručite bez imalo straha.

Karolina

v

Prirodna kozmetika na bazi kozjeg mlijeka, biljnih i eteričnih ulja.
You don't have permission to register

Reset Password